Kommentteja

Aina ei mene putkeen, mutta olemme rohkaisseet asiakkaitamme antamaan rehellisen kommentin työmme laadusta.
Kommentit ovat editoimattomia, joten tämä tulee suoraan asiakkaan suusta – tai siis näppämiltä… Siis kiitos ja kumarrus palautteesta!

-

Olemme erittäin tyytyväisiä Momentilta saamaamme palveluun sekä yhteistyön lopputulokseen, eli nettisivuihimme, joista tuli juurikin toiveidemme mukaiset. Katrin, Suvin ja Timon kanssa oli mukava asioida ja he reagoivat kysymyksiimme aina nopeasti.

Noora Johanson - Insinööritoimisto Mäkeläinen Oy
-

Momentti Oy:n Muoniossa toteuttamat matkailuyrittäjien koulutukset ja työpajat ovat lisänneet matkailuyrittäjien yhteisöllisyyttä ja edistäneet merkittävästi Tunturi-Lapin matkailun kehittymistä. Momentti Oy on toiminut alueellamme vuodesta 2006 lähtien.

Minna Hyöky - Luoteis-Lapin Matkailu ry (nyk. Muonion Matkailu ry)
-

Osallistuin 2014-2015 Momentti Oy:n toteuttamaan Markkinointi sähköisessä ympäristössä -koulutukseen ja sain kouluttajalta hyviä vihjeitä yrityksemme sähköisen markkinoinnin kehittämiseen.

Timo Peussa - Kajaanin Lukko Oy
-

Momentilla on äärimmäisen hyvä taito kuunnella asiakasta ja rakentaa kokonaisuus juuri asiakkaan tilanteeseen sopivaksi. Momentin väki osaa poimia asiakkaan vielä epämääräisistä ajatuksista sen oleellisimman ja tiivistää niistä kekseliäs ja raikas lopputulos.

Matti Arffman - Envitecpolis Oy
-

Momentti Oy:n palvelu ja tuotteet suorastaan pakottavat pitkään asiakassuhteeseen.

Mika Rinne - Pellon Kehitys Oy