Mainostoimisto- ja tapahtumapalvelut

markkinointi
Olemme Momenttina toimineet jo melkein 15 vuotta ja palvelleet asiakkaitamme markkinoinnin haasteiden ympärillä niin tapahtuma-, mainostoimisto- kuin koulutuspalveluidenkin saralla. Viime vuosina meille on syntynyt markkinasta ja asiakkaiden tarpeista selkeä käsitys. Olemme käyneet monia aivomittelöitä siitä, miten voimme tarjota asiakkaillemme selkeästi laajemman palveluvalikoiman. Tämän seurauksena olemme Momentti Oy:ssä todenneet, että varmin ja nopein ratkaisu on etsiä kumppani, joka tukee olemassa olevia palveluitamme ja asiakkaittemme tarpeita.

Olemme yhdistäneet voimamme ja perustaneet Mowe-tapahtuma- ja markkinointitoimiston yhdessä Wakaru Oy:n kanssa. Wakaru Oy osti Momentti Oy:n liiketoiminnan 1.10.2017. Lisää tietoa löydät kotisivultamme (mowe.fi). Järjestämme asiakkaillemme yhteisen tilaisuuden, jossa asiakkaamme pääsevät tutustumaan toimintaamme ja koko henkilöstöön (21 henkilöä). Totta kai tilaisuudessa on tarjolla myös oppimista ja kehittymistä muiden tarjoilujen lisäksi =D. Wakaru Oy on toiminut jo pitkään palvelujohtamisen, ammattitapahtumien ja verkko-oppimisen kehittämisessä. Yritys on kehittänyt myös Suomen suurimman oppimisen verkkokaupan Oppia.fi -alustan.

Meitä Momentin ja Wakarun väkeä yhdistää vahvasti aito tekeminen, asiakkaiden auttaminen ja heidän liiketoimintansa kehittäminen. Asiakkaiden näkökulmasta tämä ei muuta mitään muuta kuin sen, että meillä on nykyään paljon enemmän resursseja, osaamista ja aivoenergiaa kehittää ja kehittyä entistä asiakaslähtöisempään suuntaan. Meillä asiakkaiden yhteyshenkilöt, olemassa olevat sopimukset ja tavat tehdä asioita pysyvät samoina.

Kysy ja lue lisää palveluistamme täältä.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Yritys

Puhelinnumero

Olen kiinnostunut

Kerro toki lisää: